­ Paard&Sport Magazine - KNHS

Paard&Sport Magazine

Als KNHS-lid ontvang je in 2021 4x het digitale magazine Paard&Sport. Wil je het bekendste en grootste paardenmagazine van ons land ook op papier ontvangen? Dat kan!

 

Voor € 7,50 ontvang je als lid 2x per jaar Paard&Sport op papier, in juni en november (€ 3,75 per nummer), met daarin diverse extra artikelen die niet in de digitale editie staan (40-50 pagina’s extra). Je ontvangt daarnaast gewoon 4x de digitale editie in maart, juni, september en november.

KNHS-leden die zich in mei abonneren op de papieren editie, maken kans op 1 van de 5 paar Dubarry-laarzen (ter waarde van € 379) die we weggeven!

Als je onderstaand formulier invult maken we het abonnement op de papieren editie voor je in orde. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Je kunt je ook rechtstreeks abonneren via MijnKNHS (Mijn gegevens > Diensten en producten > Word lid! > Abonnement), of door te bellen (0577 408300) of te mailen (servicedesk@knhs.nl) met onze Servicedesk.

Veel leesplezier!

Abonnement Paard&Sport

 

Velden met een * zijn verplicht

 

ADVERTEREN

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Hier vind je informatie over adverteren in Paard&Sport en onze andere magazines. 

 

 

 

Ander Nieuws

  • Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
    Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
  • CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
    CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
  • #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?
    #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?