­ Paard&Sport Magazine - KNHS

Paard&Sport Magazine

Als KNHS-lid ontvang je in 2021 4x het digitale magazine Paard&Sport. Wil je het bekendste en grootste paardenmagazine van ons land ook op papier ontvangen? Dat kan!

Voor € 7,50 ontvang je als lid 2x per jaar Paard&Sport op papier, in juni en november (€ 3,75 per nummer), met daarin 40 à 50 pagina's extra artikelen die niet in de digitale editie staan. Je ontvangt daarnaast per e-mail 4x de digitale editie in maart, juni, september en november.

WORD OOK ABONNEE!
Als je onderstaand formulier invult, maken we het abonnement op de papieren editie voor je in orde. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Je kunt je ook abonneren via MijnKNHS (Mijn gegevens > Diensten en producten > Word lid! > Abonnement), 0577 408300 of servicedesk@knhs.nl.

Winactie
Bij een abonnement maak je kans op 1 van de 5 masterclasses naar keuze van Alex van Silfhout, Rob Ehrens, Imke Schellekens-Bartels of Marion Schreuder. Meer informatie over de masterclasses vind je op Horseriding.Academy.

Veel leesplezier!

Abonnement Paard&Sport

Velden met een * zijn verplicht.

 

ADVERTEREN

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Hier vind je informatie over adverteren in Paard&Sport en onze andere magazines.

 

 

 

Ander Nieuws

  • Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
    Dressuurruiters TeamNL tweede in Landenwedstrijd Aken
  • Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
    Bart van der Maat overklast Hees in Grote Prijs van de Peelbergen
  • Nederlandse ponymenners op koers naar WK-goud
    Nederlandse ponymenners op koers naar WK-goud