­ KNHS Ruiterpaspoort - KNHS

KNHS Ruiterpaspoort

Het Ruiterpaspoort is een officieel en persoonsgebonden document voor ruiters die de ruiteropleiding van de KNHS en FNRS volgen. In het Ruiterpaspoort staat op welk niveau van de opleiding je bent, welke diploma’s je hebt behaald, aan welke wedstrijden je hebt meegedaan en welke buitenritten je hebt gereden. Zo heb je jouw ruitercarrière altijd duidelijk in beeld.

Het KNHS Ruiterpaspoort is een officieel, persoonsgebonden en landelijk erkend document voor ruiters. Via het Ruiterpaspoort ben je lid van de KNHS en heb je toegang tot alle opleidingen die op FNRS Ruitersportcentra gegeven worden. Daarnaast ben je door het KNHS lidmaatschap ook uitgebreid verzekerd.

 • Het KNHS Ruiterpaspoort is voor ruiters die rijden op een FNRS Ruitersportcentrum of een KNHS vereniging. Ruitersportcentra die zijn aangesloten bij de FNRS en KNHS voldoen aan de meest actuele eisen op het gebied veiligheid, instructie, dierenwelzijn en verzekeringen.
 • Met het Ruiterpaspoort ben je automatisch lid van de KNHS en profiteer je van alle voordelen van het lidmaatschap. Zo ben je uitgebreid aanvullend verzekerd en ontvang je 2x per jaar het mooiste paardenmagazine van Nederland: Paard&Sport. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen een eigen uitgave voor de zomervakantie en voor de kerstvakantie.
 • Het Ruiterpaspoort geeft exclusief toegang tot alle officiële opleidingen van de KNHS die gegeven worden op FNRS Ruitersportcentra en KNHS verenigingen.
 • Met je Ruiterpaspoort kun je meedoen aan de populaire F-proeven en proevendagen.
 • Exclusief voor jou heeft de KNHS allerlei leuke voordelen en kortingen op bijvoorbeeld evenementen en paardensport producten zoals kleding en harnachement.

Ander Nieuws

 • Nederlandse successen bij CDI Exloo
  Nederlandse successen bij CDI Exloo
 • Dinja van Liere derde bij wereldbekerdebuut in Herning
  Dinja van Liere derde bij wereldbekerdebuut in Herning
 • Harrie Smolders met Monaco vijfde in Grote Prijs GCT Samorin
  Harrie Smolders met Monaco vijfde in Grote Prijs GCT Samorin