­ Samengesteld mennen (SWM) - KNHS

Samengesteld mennen (SWM)

Een samengestelde menwedstrijd (SWM) bestaat uit drie proeven: een dressuurproef, een marathon en een vaardigheidsproef. De marathon bestaat uit drie trajecten waaronder een hindernistraject: een echte publiekstrekker. Vooral waterhindernissen zorgen voor veel spektakel. Samengestelde menwedstrijden zijn ingedeeld in klassen L(licht), M(idden) en Z(zwaar).

Wedstrijdkalender en inschrijven

De wedstrijdkalender voor het samengesteld mennen 2020 is beschikbaar (kijk bij downloads onderaan deze pagina) en wordt bijgewerkt indien nodig. Wedstrijden met een goedgekeurd vraagprogramma komen daarna in MijnKNHS.nl zodat er (vanaf de inschrijfdatum) ingeschreven kan worden. Let op: inschrijven kan vanaf 12 weken voor de eerste wedstrijddag van een wedstrijd, zoals besloten door het menforum in de vergadering van 24 november 2016 (lees het verslag van deze vergadering).

Vergeet niet om ook het formulier met extra informatie voor de wedstrijdorganisatie in te vullen. Dit document is als Word-bestand beschikbaar (zie downloads).

Standen samengesteld mennen

De standen staan als Excel-bestand onderaan deze pagina. In de eerste week van oktober zal een geüpdatete versie volgen.  

Selectie KNHS-Kampioenschap Samengesteld Mennen

Helaas zal het KNHS-kampioenschap klasse L en M in 2020 niet verreden worden. Vanwege het indammen van het coronavirus heeft de wedstrijdsport enkele maanden stilgelegen waardoor er geen wedstrijden mogelijk waren en er dus ook geen. Hierdoor heeft er geen selectie plaats kunnen vinden waardoor het organiseren van dit kampioenschap niet mogelijk is. We gaan er vanuit dat in 2021 dit mooie kampioenschap weer kan plaatsvinden!

 

Categorie: SWM, samengstelde menwedstrijd

Downloads:

Ander Nieuws

  • WK mennen Pau 2020: Goud voor Nederlands enkelspanteam en Saskia Siebers *Update*
    WK mennen Pau 2020: Goud voor Nederlands enkelspanteam en Saskia Siebers *Update*
  • WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon
    WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon
  • WK mennen Pau 2020: Nederlands team op kop na dressuur
    WK mennen Pau 2020: Nederlands team op kop na dressuur