Samengesteld mennen (SWM)

Een samengestelde menwedstrijd (SWM) bestaat uit drie proeven: een dressuurproef, een marathon en een vaardigheidsproef. De marathon bestaat uit drie trajecten waaronder een hindernistraject: een echte publiekstrekker. Vooral waterhindernissen zorgen voor veel spektakel. Samengestelde menwedstrijden zijn ingedeeld in klassen L(licht), M(idden) en Z(zwaar).

Wedstrijdkalender en inschrijven

De wedstrijdkalender voor het samengesteld mennen is als PDF beschikbaar (kijk bij downloads onderaan deze pagina) en wordt bijgewerkt indien nodig. Wedstrijden met een goedgekeurd vraagprogramma komen daarna in MijnKNHS.nl zodat er (vanaf de inschrijfdatum) ingeschreven kan worden. Let op: inschrijven kan vanaf 12 weken voor de 1e wedstrijddag van een wedstrijd, zoals besloten door het menforum in de vergadering van 24 november 2016 (lees het verslag van deze vergadering).

Vergeet niet om ook het formulier met extra informatie voor de wedstrijdorganisatie in te vullen. Dit document is als Word-bestand beschikbaar (zie downloads).

Standen samengesteld mennen

De standen staan als Excel-bestand onderaan deze pagina. In de eerste week van oktober zal een geüpdatete versie volgen.  

Categorie: SWM, samengstelde menwedstrijd

Downloads:

Ander nieuws

  • Bram Chardon, IJsbrand Chardon en Koos de Ronde maken zich op voor Wereldbekerseizoen
    Bram Chardon, IJsbrand Chardon en Koos de Ronde maken zich op voor Wereldbekerseizoen
  • Overzicht actuele hippische kaders per 1 oktober 2018
    Overzicht actuele hippische kaders per 1 oktober 2018
  • Verslag menforum 17 september 2018
    Verslag menforum 17 september 2018
Wij maken gebruik van cookies Ok