Samengesteld mennen (SWM)

Een samengestelde menwedstrijd (SWM) bestaat uit drie proeven: een dressuurproef, een marathon en een vaardigheidsproef. De marathon bestaat uit drie trajecten waaronder een hindernistraject: een echte publiekstrekker. Vooral waterhindernissen zorgen voor veel spektakel. Samengestelde menwedstrijden zijn ingedeeld in klassen L(licht), M(idden) en Z(zwaar).

Wedstrijdkalender en inschrijven

De wedstrijdkalender voor het samengesteld mennen is als PDF beschikbaar (kijk bij downloads onderaan deze pagina) en wordt bijgewerkt indien nodig. Wedstrijden met een goedgekeurd vraagprogramma komen daarna in MijnKNHS.nl zodat er (vanaf de inschrijfdatum) ingeschreven kan worden. Let op: inschrijven kan vanaf 12 weken voor de 1e wedstrijddag van een wedstrijd, zoals besloten door het menforum in de vergadering van 24 november 2016 (lees het verslag van deze vergadering).

Vergeet niet om ook het formulier met extra informatie voor de wedstrijdorganisatie in te vullen. Dit document is als Word-bestand beschikbaar (zie downloads).

Standen samengesteld mennen

De standen staan als Excel-bestand onderaan deze pagina. In de eerste week van oktober zal een geüpdatete versie volgen.  

Categorie: SWM, samengstelde menwedstrijd

Downloads:

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 17 t/m 23 december 2018
    Deelnemers internationale wedstrijden 17 t/m 23 december 2018
  • Data Hippiade 2019 bekend
    Data Hippiade 2019 bekend
  • Verslag bijeenkomst KNHS Menforum op 26 november 2018
    Verslag bijeenkomst KNHS Menforum op 26 november 2018