­ Concours 3.5 - KNHS

Concours 3.5

Het programma Concours 3.5 is een uitgebreid wedstrijdprogramma die gratis beschikbaar is voor wedstrijdorganisaties. Dit programma bevat veel controles en checks waardoor het organiseren van een wedstrijd voor de wedstrijdorganisatie meer mogelijkheden biedt dan het KNHS Concoursprogramma. 

Als er op één dag meerdere wedstrijden op een terrein worden georganiseerd, (bijvoorbeeld een reguliere wedstrijd en een Flex wedstrijd), is er de mogelijkheid in Concours 3.5 om beide wedstrijden in één bestand te zetten en zo een compleet dagprogramma te maken dat op elkaar aansluit. Bij het verzenden van de uitslagen naar de KNHS, kan elke wedstrijd apart verstuurd worden. 

Download het programma op www.concours35.nl/downloadmap/download.html.

Voor het gebruik van het programma is een licentie nodig, die aangevraagd kan worden via http://concours35.nl/bestellen/bestellen.html.

Hulp nodig?

Zijn er vragen over het programma Concours 3.5, neem dan tijdens kantoortijden contact op met onze servicedesk. Daarnaast zijn er zeer ervaren gebruikers die als Wedstrijd Programma Adviseurs (WPA) vragen beantwoorden over het werken met het programma. In de downloads hieronder staat een lijst met namen en contactgegevens van de Wedstrijd Programma Adviseurs.

 

Ander Nieuws

  • Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
    Nederlandse dressuurjeugd oppermachtig bij CDI Exloo
  • Voltigeurs tonen progressie
    Voltigeurs tonen progressie
  • KNHS kantoor komende week gesloten
    KNHS kantoor komende week gesloten