­ KNHS Concoursprogramma - KNHS

KNHS Concoursprogramma

Met het KNHS Concoursprogramma biedt de KNHS de wedstrijdorganisaties een basisprogramma om een wedstrijd te organiseren. Het programma is gratis en doordat dit programma geen privacy gevoelige informatie bevat, is deze voor iedereen beschikbaar. Het programma is alleen gemaakt voor Windows en het is van belang dat er op de computer/laptop ook een officepakket geïnstalleerd is (er is minimaal Word en Excel nodig).

Het KNHS Concoursprogramma sluit aan op het inschrijven via Mijn KNHS. In Mijn KNHS kan de organisatie de rubrieken en de inschrijvingen downloaden voor de wedstrijd. De organisatie leest deze in, maakt een globaal tijdschema en vervolgens maakt het programma een startlijst. Tijdens de wedstrijd kan de organisatie de resultaten per deelnemer invullen, hierna worden de totaalpunten berekend en wordt er een uitslag opgesteld. Tijdens het gebruik van het programma is er geen internetverbinding nodig. Als de complete wedstrijd klaar is, kunnen de uitslagen direct naar de KNHS verstuurd worden, hiervoor is wel een internetverbinding nodig.

Het KNHS Concoursprogramma heeft twee versies. Één voor mennen en één voor dressuur en springen. De versie mennen is geschikt voor dressuur, vaardigheid en samengestelde wedstrijden en beide programma's kunnen onderaan deze pagina gedownload worden. 

Als het programma wordt geopend, kan er op de knop 'Instructie / tips' geklikt worden, hier staat een stappenplan die gevolgd kan worden zodat er niks vergeten wordt.

Nieuwsgierig geworden?

Download het programma hier onder en probeer het uit met een testwedstrijd. Onderaan deze pagina staan ook bestanden voor een testwedstrijd, deze kan gebruikt worden voor alle disciplines.

Hulp nodig?

Zijn er vragen over het KNHS Concoursprogramma, neem dan contact op met onze servicedesk. Daarnaast zijn er ervaren gebruikers die als Wedstrijd Programma Adviseurs (WPA) vragen kunnen beantwoorden over het werken met het programma. In de downloads hieronder staat een lijst met namen en contactgegevens van de Wedstrijd Programma Adviseurs.

     Download hier het KNHS Concoursprogramma Dressuur/Springen.

     Download hier KCP Mennen

Ander Nieuws

  • Selectietraject WK Jonge Springpaarden bekend
    Selectietraject WK Jonge Springpaarden bekend
  • TeamNL eventing tweede in FEI Nations Cup Strzegom
    TeamNL eventing tweede in FEI Nations Cup Strzegom
  • Voltigeurs in top van klassement tijdens CHIO Aken
    Voltigeurs in top van klassement tijdens CHIO Aken