Ga direct naar zoeken Ga direct naar inhoud

Paard & nieuws

Praat mee

"Iedere buitensporter moet zijn eigen pa Meer >
Vind ik leuk Reageren 67 likes 28 berichten

met 95% van de overige bosgebruikers heb ik geen enkele moeite, Juist leuk dat je elkaar tegen komt. Leuk dat andere mensen net als jij genieten van de natuur. Zou het een gemiste kans vinden als dat ene jochie niet vol vuur s'avonds nog navertelt over zijn ontmoeting met de grote paard. Of die oude opa die je ziet glimlachen en die verteld dat hij vroeger zelf ook paarden heeft gehad. Alleen al gewoon normaal elkaar passeren en groeten is toch al een postieve ervaring. En ja, er zijn ook een paar mensen die ik kan missen als kiespijn en net zo lief niet tegen kwam. (en daar zit soms ook wel eens een ruiter tussen) maar om daarmee dan alles maar te scheiden? Zou jammer zijn.

Verschillende paden is soms wel eens handig inderdaad. Alleen niet altijd de oplossing. In Noordwijk heb je ook aparte paden voor ruiters, wandelaars/hardlopers en een speciale ATB route. Alleen heb ik regelmatig gehad dat ik een bocht om kwam galopperen en dat er hardlopers op het ruiterpad liepen omdat ze ff een zware training wilde doen (de wandelpaden zijn wat harder). En ook een keer dat ik in bos reed en een ATB'er ineens van achter aan kwam zetten. Die wilde kennelijk zn route iets verlengen ofzo.

Als ze quats en motorcrossers eens opvoeden in deze omgeving dan is een rustig bosritje goed te doen hier!

Bij ons lopen door 3 bossen naast elkaar 3 ruiterpaden dus we kunnen niet echt een rit rijden op de ruiterroute. Wanneer we iemand tegen komen gaan we stappen en crossmotoren worden steeds netter hier. Ze gaan vaak stil staan, zetten de motor af of slaan een ander pad in. Ideaal. Alleen mountainbikers zijn niet blij met ons, die beginnen om de een of andere reden altijd te schelden dat we t pad kapot rijden. Maar ik dacht dat die juist hobbelige paden wilden. Dat zal wel aan mij liggen ;) dus ik vind respect is het belangrijkste, dan kunnen we alles delen

Mee eens alleen de ruiterpaden kruisen de fietspaden vaak hier in Domburg en omgeving en dat is erg vervelend

Alle onderwerpen

Waarmee kunnen
wij je helpen?

Paard&sport.tv

+
Deze pagina is ingesteld als homepage
Menu
Winkelmandje (0)
Delen
Volgen
Sluiten