­ Opleiding tot official - KNHS

Opleiding tot official

Om de paardensport mogelijk te maken zijn heel veel officials nodig. Juryleden bijvoorbeeld, maar ook parcoursbouwers, federatievertegenwoordigers, ringmeesters, omroepers, technisch afgevaardigden, hinderniswaarnemers, I&R-controleurs en ponymeters. Als sportbond verzorgen we allerlei opleidingen voor deze leuke vrijwilligersfuncties. Wil jij ook een steentje bijdragen? Lees hieronder meer over alle official-opleidingen. 

Opleidingsseizoen 2021-2022
Vind jij het leuk om door te stromen naar een hogere kwalificatie of ben je wellicht geïnteresseerd in een andere officialfunctie? Check dan hier voor welke officialopleidingen je je komend cursusseizoen kunt inschrijven. Vanwege de coronamaatregelen zijn diverse officialopleidingen  die gepland stonden voor afgelopen seizoen doorgeschoven naar een later moment. In het najaar van 2021 gaan er juryopleidingen L / Zilver, M,  ZZ licht en mennen dressuur op verschillende locaties van start. Inschrijven voor deze opleidingen in het najaar is niet meer mogelijk.

Andere officialfunctie
Ben je geïnteresseerd in een officialfunctie, maar staat de opleiding niet voor dit cursusseizoen gepland? Maak dan je interesse kenbaar door een email te sturen naar officialopleidingen@knhs.nl. Zodra de opleiding wordt uitgeschreven word je geïnformeerd.